Domotica

Domotica is huisautomatisering. Met één intelligent systeem kunt u verlichting, beveiliging, klimaat en elektrische toestellen in en om het huis eenvoudig bedienen. Domotica is er van eenvoudig tot zeer uitgebreid en luxe.

Gespecialiseerd
Lancel licht & advies heeft zich gespecialiseerd in Domotica en kan voor u systemen installeren en integreren tot één eenvoudig bedienbaar systeem. U heeft keuze uit verschillende design panelen en innovatieve systemen.

Comfortabele totaalsystemen
Voor uw nieuwbouwhuis of met een verbouwing kunt ook kiezen voor uitgebreide totaalsystemen waarmee u in de gehele woning uw verlichting, multimedia en beveiliging kunt bedienen of automatiseren. Voor comfort, veiligheid en energiebesparing!

Draadloze systeem
Voor de bestaande woningen heeft Lancel licht & advies het draadloze Domotica systeem van het merk Merten. Dit systeem is gemakkelijk en zonder hak- en breekwerk te realiseren.

Leveranciers
Lancel licht & advies werkt samen met bekende en gekwalificeerde leveranciers waaronder Merten, Sonos, Philips Pronto, enz. De systemen van deze leveranciers staan bekend om comfort, het bedieningsgemak en de bijzonder fraaie vormgeving.